VAS ZANIMA SLUŽBA REDARJA? V Medobčinski upravi Istra jih iščejo kar osem

Koper

Medobčinska uprava Istre išče kadrovske okrepitve v medobčinskem redarstvu, in sicer tri občinske redarje in kar pet redarjev pripravnikov, rok za oddajo prijav se izteče v torek, 21. junija.

Medobčinsko redarstvo v svoje vrste vabi pet redarjev pripravnikov in tri občinske redarje z zaposlitvijo za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in s šestmesečnim poskusnim delom. Gre za odgovorno, izjemno raznoliko in dinamično delo, ki se opravlja na terenu v Mestni občini Koper, Občini Piran, Občini Izola in Občini Ankaran.

BONUS VIDEO: Goran Lukič o "novodobnem suženjstvu" na Kozini, vložili so kazensko ovadbo

Na prosto delovno mesto občinskega redarja pripravnika se lahko prijavijo kandidati, ki še nimajo opravljenega strokovnega usposabljanja in preizkusa znanja za opravljanje nalog občinskega redarstva. Za opravljanje razpisanega dela morajo kandidati imeti srednjo tehniško, strokovno ali splošno izobrazbo, najmanj šest mesecev delovnih izkušenj na V. stopnji, ob tem pa obvladati uradni jezik (slovenski in italijanski jezik). Informacije o javnem natečaju z vsemi pogoji za zasedbo so objavljeni na spletni povezavi.

Medobčinska uprava Istre išče tudi tri nove občinske redarje, ki pa imajo že opravljen preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarstva in za uporabo pooblastil občinskega redarja. Kandidati, ki se prijavljajo na prosto delovno mesto, morajo prav tako imeti najmanj srednje tehniško ali drugo strokovno izobraževanje in šest mesecev delovnih izkušenj na V. stopnji in obvladati uradni jezik (slovenski in italijanski jezik). Informacije o javnem natečaju z vsemi pogoji za zasedbo so objavljeni na spletni povezavi.

Kandidati lahko prijavo vložijo tako, da izpolnijo obrazec za prijavo, ki vsebuje vse potrebne podatke za popolno prijavo. Rok za oddajo vlog je enoten za oba javna natečaja, in sicer torek, 21. junij 2022.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  09 .06. 2022 ob  10: 07
16
V Jugoslaviji smo pri nas krasno živeli brez plačljivih parkirišč in mestnih redarjev, ki so med najbolj nekoristnimi poklici pri nas.