VALENTINOVO PO VAŠI MERI: LifeClassovi predlogi za vse okuse in želje

Piran

Valentinovo v LifeClass Hotels & Spa Portorož ni le praznovanje ljubezni, temveč priložnost, da nekoga osrečite in si vzamete čas zase in čas za drago osebo. Žal pa v vsakdanjiku za te pozornosti pogosto zmanjka časa ali energije. Zato so za vas pripravili raznoliko valentinovo ponudbo, da olajša izbiro vsem vam, ki se odločate zadnji trenutek.

Čaroben valentinov večer v Istrian bistro & Tapas baru

Naj bo letošnje valentinovo nepozabno s čarobno večerjo v edinstvenem ambientu Istrian bistro & Tapas bara. Na sam dan zaljubljencev, v sredo,14. februarja, vas vabijo, da se potopite v svet gurmanskih užitkov, predstavljenih v šestih izbranih hodih. Vsak nov hod je kot novo poglavje v zgodbi okusov, ki vas bo z združitvijo tradicionalnih jedi in inovativnih kombinacij presenetil in očaral. Michela Grilli s pianistom bo poskrbela za glasbeno spremljavo, ki bo vaše razvajanje popeljala na povsem novo raven. Vse starše pa razveseljujejo z novico, da bo v času večerje, organizirano brezplačno varstvo otrok od 4. leta dalje, kjer se bodo najmlajši zabavali z ustvarjanjem. Rezervirajte vašo mizo na 05 692 90 01 ali na booking@lifeclass.net in si zagotovite nepozaben večer.

Velnes odklop za (pre)zaposlene starše v Termah Portorož

Za pare, ki iščejo mir in sprostitev, ponujajo romantično razvajanje v zasebnosti njihove Spa Suite. Izberite med 2,5-urnim ali 4-urnim programom, ki vključuje sproščujočo kopel, savno, penino in sadje, z možnostjo dodatne masaže. Razvajajte se v intimnem vzdušju in si privoščite čas le za vaju. Na voljo so tudi posebni programi za pare, ki vam obljubljajo dan poln sprostitve in romantičnih trenutkov v dvoje, za tiste redke, a dragocene trenutke brez otrok.

Po sladka valentinova presenečenja v Cafè Central

Ni časa za velike priprave? Cafè Central ima rešitev! Razveselite svojo ljubezen z enostavnim, a sladkim darilom. Izbirate lahko med tortico v obliki srca ''Utrip'', pakirano v elegantni darilni škatli, monoporcijo "Blazinica zaljubljencev", ki združuje okuse pistacije, maline in bele čokolade, ročno poslikanimi ''Valentinovimi makroni'', ki so prava umetniška dela, in cake-popsi z različnimi motivi. Za tiste, ki cenijo klasično eleganco, pa je na voljo ''12 razlogov za ljubezen'' - bonboniera z ročno izdelanimi pralinami s polnili gozdnih sadežev in lešnika z Baileysom.

Rezervirajte svoje doživetje zdaj in ustvarite nepozabne spomine.

Ker si zaslužite malo razvajanja, ne glede na to, kako zaposleni ste. Rezervirajte zdaj in namenite ta čas le vama! Več informacij najdete tu.