V ZD IZOLA Z DELOM PRIČELA KLINIČNA PSIHOLOGINJA: Kako se naročiti?

Izola

V zdravstvenem domu (ZD) Izola je z delom pričela klinična psihologinja Samanta Eler Dolinšek. Ambulanta, v kateri je zaposlena še medicinska sestra Alenka Jeger, bo od torka do petka delala med 7.00 in 14.00, ob ponedeljkih in vsak zadnji četrtek v mesecu pa popoldne od 13.00 do 20.00. Vhod v ambulanto klinične psihologinje je urejen z zadnje strani zdravstvenega doma.

Za klinično psihološko obravnavo pacient potrebuje napotnico osebnega zdravnika ali zdravnika specialista.

Na pregled se lahko naročite po pošti oz. z oddajo napotnice v poštni nabiralnik ZD Izola. Po pošti pošljite pošlji potrdilo o izdani e-napotnici s pripisano telefonsko številko ali elektronskim naslovom, na katerem ste dosegljivi za morebitna vprašanja, in sicer na naslov: Zdravstveni dom Izola, Klinično-psihološka ambulanta, Ulica oktobrske revolucije 11, 6310 Izola. V kolikor boste napotnico oddali direktno v poštni nabiralnik na vhodu v ZD Izola, nanjo obvezno pripišite svojo telefonsko številko.

O terminu pregleda boste obveščeni ali s pisnim vabilom, ali SMS sporočilom ali po telefonu.

Lahko se naročite tudi po elektronski pošti na naslov ambulanta.klinicne.psihologije@zd-izola.si ali s klicem na telefonsko številko 070 663 543 znotraj ordinacijskega časa, tj. vsak dan od 12.00 do 14.00.

Čakalna doba za prvi pregled je do 30 dni.

"Delo klinično psihološke ambulante je usmerjeno v zmanjševanje psihičnih stisk in podporo človekovemu blagostanju. Glede na napotno vprašanje zdravnika in izražene težave pacienta izvajamo klinično psihološko ocenjevanje, psihoedukacijo, suportivno psihoterapijo, specifične terapevtske tehnike ter ostale storitve po presoji kliničnega psihologa," še pravijo v ZD Izola.