V TRŽAŠKEM PRISTANIŠČU IZVLEKLI TRUPLO: Po vsej verjetnosti gre za pogrešanega 24-letnika

Kronika

Včeraj ob zori so pripadniki obalne straže na odseku morja med valobranom ter tretjim in četrtim pomolom tržaškega Starega pristanišča našli moško truplo. Sumijo, da gre za mladega maroškega državljana, ki je izginil po padcu v vodo 11. junija. Patruljni čoln obalne straže je prispel na kraj dogodka po obvestilu veslarskega kluba Canottieri Adria, ki je bil takrat na usposabljanju na tem območju. Truplo so izvlekli iz vode in ga prepeljali na pomol pred sedež poveljstva obalne straže.

Preiskovalci menijo, da bi truplo lahko pripadalo 24-letnemu Maročanu, ki je bil 11. junija v družbi nekega dekleta in skupine prijateljev na območju med tretjim in četrtim pomolom Starega pristanišča. Vsi so bili močno opiti, mladenič pa naj bi skočil v morje. Od takrat ga ni bilo več na površju, iskanje pa je bilo neuspešno. Dekle je po dogodku poklicalo reševalce, a sledi so se izgubile, poroča Primorski dnevnik.

Po poročanju tiskovne agencije Ansa bi vzrok za smrt lahko bil termični šok ob stiku z vodo ali pa tokovi, ki bi mladeniča potegnili pod enega od delno votlih pomolov, kjer bi lahko izgubil orientacijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija