V TRŽAŠKEM MASAŽNEM SALONU NUDILI MNOGO VEČ KOT LE MASAŽO: Policisti razkrinkali kitajski par

Kronika

Masažni center v središču Trsta ni nudil le masaže, je pokazala preiskava oddelka policije za boj proti mednarodnemu kriminalu in prostituciji. Maserke so v resnici strankam ponujale najrazličnejše spolne usluge. Masažni salon je vodil kitajski par.

Fotografiji sta simbolični.

Kitajski par iz Trsta ima v lasti dva salona, enega v ulici Margherita, drugega pa v ulici Rapicio. V enem izmed njih pa niso nudili le masaže, ampak proti plačilu v gotovini najrazličnejše spolne usluge. To so razkrile skrite kamere, ki so jih organi pregona namestili v salon v sklopu preiskave. Posnetki so razkrili, da lastnika salona izkoriščata svoje zaposlene. Dekleta so proti plačilu stranke masturbirale ter jim nudile celo popolne spolne odnose.

Po analizi posnetkov je tožilec, ki je vodil preiskavo, v sredo odredil hišno preiskavo obeh salonov ter na domu 39-letne lastnice Y. Y.. Pri njej sta bili nastanjeni tudi dve maserki oziroma prostitutki, poroča Primorski dnevnik.

Med preiskavo so poleg salona zasegli 40.000 evrov v gotovini, kar predvidevajo, da je izkupiček dejavnosti prostitucije. Ugotovili so, da je bila v prostitucijo vpletena še tretja maserka.

Kitajsko lastnico salona so kazensko ovadili zaradi spodbujanja prostitucije. Ženska si je s 44-letnim možem J. H. prislužila še ovadbo zaradi nudenja podpore ilegalnim migrantom. Preiskava je namreč razkrila, da dve izmed treh zaposlenih nista imeli urejene dokumentacije za bivanje v Italiji, še piše Primorski dnevnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija