V TRSTU SNEMATA CHARLIZE THERON IN UMA THURMAN: Hotelski kuhar z dvema Michelinovima zvezdicama ni dovolj

Trst

Danes dopoldne so varnostniki zavarovali območje med pomolom Audace in Starim pristaniščem. V Trstu poteka snemanje nadaljevanja celovečerca The Old Guard 2 za platformo Netflix, v katerem nastopata hollywoodski zvezdnici Charlize Theron in Uma Thurman.

Snemalna ekipa naj bi štela kar 500 ljudi, ki so zasedli hotelske sobe do Tržiča, v Trst pa so prispeli z zakupljenim sobotnim vlakom iz Rima.

V Trstu so snemali že včeraj, danes, jutri naj bi kadre posneli v Ulici Foschiatti, kjer že ustvarjajo majhno pariško trgovino. Snemalna ekipa naj bi se nato preselila na jezero Como, jeseni pa nazaj v Rim.

Zvezdnici naj bi bili nastanjeni v tržaškem Grand Hotel Duchi d'Aosta. Theronova pa naj bi s seboj pripeljala osebnega kuharja, čeprav v omenjenem hotelu skrbi za lačne goste prejemnik dveh Michelinovih zvezdic Matteo Metullia.

Prvi del nadaljevanke The Old Guard so posneli leta 2020, ko je Thernova zaigrala temnolaso Andromake, nesmrtno vodjo fantastične zgodbe iz stripa ameriškega avtorja Grega Rucka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija