V TRSTU PREPOVED DO KONCA LETA, PROTESTI V GORICI: "Zaprta" še dodatna območja Trsta (VIDEO)

Trst

V Trstu so protesti proti covidnemu potrdilu prepovedani do konca leta, so se pa protestniki danes zbrali v Gorici. 

Sicer v bolj skromnem številu, bilo naj bi jih okoli 400, so ob 15.40 krenili izpred goriške železniške postaje do Spominskega parka, kjer je manifestacija potekala povsem mirno. Prav tako danes je tržaški prefekt Annunziato Vardè določil še dodatna območja v Trstu, kjer so shodi prepovedani.

Shod proti covidnemu potrdilu v Gorici (C.F.) Več v članku/Vai all'articolo https://www.primorski.eu/goriska/v-gorici-nekaj-vec-kot-300-protestnikov-proti-covidnemu-potrdilu-foto-GG976976 Gorizia, corteo No Green pass (C.F.)

Objavil/a PrimorskiD dne Sobota, 13. november 2021

Do konca leta so v Trstu tako prepovedani shodi v mestnem središču in na območju pristanišča: Ulica Mazzini, Goldonijev trg, Ulica Silvio Pellico, predor Sandrinelli, Trg Sansovino, Trg Vico, Ulica Bramante, Ulica sv. Justa, Ulica san Michele, Ulica Venezian, Ulica Cavana, Trg Hortis, Ulica Torino, Trg Venezia in del nabrežja, Ulica Milano, Ulica Carducci med Ulicao Milano in Kovačevim mostom pri Goldonijevem trgu, Trg Oberdan, Ulica Carducci od Trga Oberdan do Trga Dalmazia, del Ulice Fabio Severo med Trgom Dalmazia in sodno palačo, Trg Foro Ulpiano in Ulica Giustiniano ter območje med prvim in četrtim vhodom v pristanišče, poroča Primorski dnevnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  14 .11. 2021 ob  14: 17
@td ma va cagar…ti si navaden neizobražen idiot
td |  14 .11. 2021 ob  13: 58
@obala1 takšne norce kot si ti, bi prisilno mobiliziral zdravit na covid oddelke, kjer verjetno ljudje končajo, ker jim je dolčas doma.

@manemebasat, ja, to bi bilo super, če bi tako delovala cepiva, potem bi z antivaxxerji opravila naravna selekcija. Glavni problem je, da delujejo v določenem procentu samo in še to ob določeni precepljenosti. In problem imajo novorojenčki pa starejši, pacienti z imunskimi boleznimi, pri kemoterapiji, ... kjer pa jih ščitijo tisti pametni, ki so se dali cepit.
manemebasat |  14 .11. 2021 ob  12: 21
@td Zakaj je treba zaščitenega zaščititi pred nezaščitenimi tako, da nezaščitene prisilimo k uporabi zaščite, ki sploh ni zaščitila zaščitenega?
Obala1 |  14 .11. 2021 ob  10: 45
@td kako si upaš tem osebam povedat norci? Bolj izobraženi so kot ti, vporabljajo mozgane, ne želijo se cepiti z enim eksperimentalnim zmazkom in borijo se proti državni korupciji in korupciji zdravstva…Kaj pa delaš delaš ti idiot zarukani, samo znaš srat tukaj na regionalu
td |  14 .11. 2021 ob  10: 17
-6
Normalni državljani imamo pravico, da nas država zaščiti pred temi antivaxxerskimi norci.
Obala1 |  13 .11. 2021 ob  23: 23
Mediji so trenutno največja nevarnost okrog tega virusa…ok, razumem politiko, oni so vedno bili korumpirani in samo je vprašanje vsote za katero se bodo prodali. Vendar časa nazaj so mediji bili raziskovalni, kritični, borci za resnico. Danes se žal borijo samo la lastni žep ali jih je strah pred izgubom službe …to več niso Novinarji :-(
manemebasat |  13 .11. 2021 ob  21: 06
Fals demokracija