V TRČENJU PRI INDEJU HUJE POŠKODOVAN MOTORIST: Povzročiteljica nesreče bo kazensko ovadena (FOTO)

Kronika

V sredo se je na Šmarski cesti v Kopru, v križišču pri nekdanji tovarni Inde, zgodila hujša prometna nesreča. Pri padcu z motorjem se je huje poškodoval 45-letnik iz okolice Pirana, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Do prometne nesreče v semaforiziranem križišču je prišlo ob 13.59. Z ogledom kraja so policisti ugotovili, da jo je povzročila 44-letna voznica osebnega avtomobila iz okolice Kopra, ki ni pustila mimo vozila, ki je prihajalo iz nasprotne smeri in je vozilo naravnost. Trčila je v motorno kolo, ki ga je pravilno peljal 45-letnik iz okolice Pirana, so zapisali na koprski PU.

Motorist je padel in se huje poškodoval. Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico, povzročiteljici pa sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  31 .07. 2020 ob  11: 05
@Sosed, Moja malenkost se pa poščije na tvoje mnenje. Sicer bi mi Ti lahko tudi drugače odgovoril, ampak kaj naj pričakujem od polpismenega zapitega kamikaza-junaka. Tako da bodi mi dober do naslednjega karambola.
Argument |  31 .07. 2020 ob  00: 41
Jaz pa se stavim ,da si ti malo prizadet , ali pa si danes izpustil tabletko ,ko tako z lahkoto obsojaš motorista, kaj da je vse naredil in je skoraj zgubil življenje zaradi nepazljive voznice !
Prognostik |  30 .07. 2020 ob  17: 05
-6
Na sojenju bo kriv motorist kateri je skozi križišče, stavim, pripeljal visoko nad dovoljenih 50 Km/h v vidno cono zavijajočega avta - kamikaza je odfrčal enih par metrov, naredil totalko na avtu, in še sebe poškodoval.