V TOLMINU VLOMILI V BANKO: Odtujili večjo količino gotovine, odnesli tudi gasilni aparat

Kronika

Danes, 8. marca nekaj po 3. uri zjutraj so bili tolminski policisti obveščeni o vlomu v bančno ustanovo v središču Tolmina, kjer je bila iz bančnega avtomata odtujena večja količina gotovine.

Fotografija je simbolična.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica so takoj po prejetem obvestilu pričeli s preiskovanjem tako na kraju samem kot tudi v širši okolici, vse aktivnosti pa so usmerjene v izsleditev storilcev kaznivega dejanja, ki so se s kraja odpeljali neznano kam. O varnostnem dogodku so obvestili tudi pristojne pravosodne organe. Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije neznani storilci še niso bili izsledeni.

Vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli koristne informacije o varnostnem dogodku na Tolminskem, naprošajo, naj pokličejo policiste Policijske postaje Tolmin na telefon (05) 381 49 00 ali jih kontaktirajo prek pp_tolmin.pung@policija.si. Prav tako lahko pokličejo na interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo, pa tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

V sklopu preiskave navedenega kaznivega dejanja je bilo ugotovljeno še, da so storilci v času izvršitve kaznivega dejanja odtujili tudi gasilni aparat, zato vse občane pozivajo, da v primeru najdbe omenjenega predmeta to čim prej sporočijo policiji na zgoraj omenjene telefonske številke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija