V STRELSKEM NAPADU UBITIH VEČ LJUDI, TUDI NAPADALEC: "Ta manijak je preprosto vstopil in brez razloga začel streljati na ljudi" (FOTO, VIDEO)

Kronika

Kot smo poročali, je v baru v mestu Thousand Oaks v Kaliforniji včeraj zvečer prišlo do streljanja. Policija je sporočila, da je bilo ubitih 13 ljudi, med njimi policist in napadalec, okoli deset drugih je bilo ranjenih, navajajo tuje tiskovne agencije.

V baru Borderline Bar and Grill je včeraj potekal študentski večer s coutryjevsko glasbo, v času napada je bilo tam najmanj 200 ljudi, poroča BBC.

Policija je sporočila, da so napadalca našli mrtvega, ko so vstopili v bar. Zaenkrat še ni jasno, ali je storil samomor ali ga je ubil policist. Prav tako še nista znana motiv in identiteta napadalca. Lokalni šerif Geoff Dean je pojasnil, da zaenkrat ne obstaja sum terorizma, a da bodo preverili tudi to možnost. Domnevajo, da je deloval sam.

Priče, ki so bile v baru, so povedale, da je ob streljanju med obiskovalci izbruhnila panika.

Po poročanju medijev naj bi strelec najprej odvrgel dimne bombe, nato pa začel streljati. Izstrelil naj bi do 30 nabojev.

"Ta manijak je preprosto vstopil in brez razloga začel streljati na ljudi," je povedal eden od očividcev.

Deli novico:

Kultura na psu |  09 .11. 2018 ob  02: 56
Anglo-američani mi nikoli niso bili všeč, eni in drugi so polni kriminala in nevtotičnih izstrelkov. Če bi 1945 prevladala italijansko-nemška naveza Duce-Führer, bi naši otroci bili veliko bolje vzgojeni in svet lepši ter boljši.
ante |  08 .11. 2018 ob  16: 52
bojimo se beguncev a naši delajo pizdarije
Razlog |  08 .11. 2018 ob  13: 44
Razlog za streljanje je zagotovo imel...ni streljal brez razloga. Preiskovalci ga bodo že ugotovili. Vsekakor ni ga tehtnega in opravičljivega razloga za taka in podobna dejanja.
Komunisti |  08 .11. 2018 ob  13: 44
pa še vabijo te migrante k nam. Kaj ni dovolj, da je imigrirala una močnejša gospa s Škofij. Tako na prvi pogled na volilnem plakatu stranke izgleda, da zavzema mesto treh normalnih migrantov.