V STRELJANJU V NOVI GORICI UDELEŽENIH VEČ OSEB: Storilci na begu, policisti prosijo za vašo pomoč

Kronika

V torek malo po 17. uri je bila Policijska uprava (PU) Nova Gorica obveščena o streljanju na Rejčevi ulici v Novi Gorici, v katerem je bilo udeleženih več oseb. Takoj po prijavi so bili na omenjeni kraj napotene policijske patrulje in kriminalisti novogoriške policijske uprave, vendar na kraju ni bilo nikogar, v dogodku ni bila nobena oseba poškodovana. Po do sedaj zbranih obvestilih je v navedenem dogodku prišlo do uporabe strelnega orožja, vpletene pa naj bi bile tri osebe. Policija jih še ni izsledila.

Vse fotografije so simbolične. (vir: Pixabay)

Intenzivna kriminalistična preiskava okoliščin včerajšnjega varnostnega dogodka na Goriškem še vedno poteka, kriminalisti in policisti pa zbirajo obvestila v smeri sumov storitve dveh kaznivih dejanj, in sicer poskusa uboja in suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva. O vseh do sedaj zbranih ugotovitvah so obvestili tudi pristojne pravosodne organe.

(foto: Regional)

Hkrati zaprošajo občane, ki bi o dogodku imeli kakršnekoli koristne informacije, da to sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo policiste najbližje policijske postaje. Prav tako pozivajo občane, ki bi imeli morebitne informacije glede poškodovanega osebnega avtomobila znamke Citroen, C1, bele barve, ki je povezano z dogodkom, da jih sporočijo policiji na zgoraj omenjene telefonske številke.

Drugih podrobnosti policisti v tem trenutku še ne morejo posredovati, zaradi interesa kriminalistične preiskave in nadaljnjih aktivnosti policije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija