V ŠTIRIH URAH PET UMOROV: Letos že 222 primerov, pa še vedno manj kot lani

Kronika

V New Yorku v ZDA je bilo med deveto uro zvečer v torek po krajevnem času in eno uro zjutraj v sredo v štirih različnih strelskih napadih ubitih pet ljudi. Policija doslej še v nobenem od primerov ni uspela ujeti krivca. Tri osebe so umrle v okrožju Brooklyn, dve pa v Bronxu.

Zadnji umor sta v noči iz torka na sredo izvršila dva moška na motorjih, ki sta ubila 34-letnika pred njegovim stanovanjskim blokom.

Pol ure pred tem umorom so v predelu Brooklyna Cypress Hills našli ustreljenega 24-letnika, začelo pa se je prav tako v Brooklynu, v predelu Brownsville, kjer so pred kompleksom socialnih stanovanjskih blokov našli ustreljenega 26-letnika.

Pred svojim stanovanjskim blokom je bil ustreljen 31-letnik v Bronxu, pa tudi 29-letnik v predelu Brooklyna Ocean Hills. Slednji je bil ustreljen v nogo, vendar je bil zadet v femoralno arterijo in je izkrvavel, preden so mu lahko nudili zdravniško pomoč.

Do nedelje je bilo brez omenjenih primerov letos v New Yorku zabeleženih že 222 umorov, kar je vseeno osem odstotkov manj kot v enakem obdobju lani.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija