V SOBOTO OMEJEN PROMET NA OBMOČJU SERMINA: V tem terminu bo cesta popolnoma zaprta

Koper

V soboto, 28. maja, se bodo v Kopru odvijale 26. letne športne igre elektrodistribucijskih podjetij Slovenije. V okviru le-teh bo izvedeno tudi tekmovanje v kolesarjenju. V tem času bodo nekatere ceste popolnoma zaprte za promet.

V podjetju Elektro Primorska obveščajo, da bo zaradi izvedbe tekmovanja v kolesarjenju v okviru prireditve '26. letne športne igre elektrodistribucijskih podjetij Slovenije' v soboto, 28. maja, med 8.30 in 15.30 popolna zapora prometa na območju Gospodarsko obrtno razvojne cone v Serminu, skladno z dovoljenjem Urada za gospodarske javne službe, okolje in promet Mestne občine Koper za zaporo občinskih cest št. 371-403/2022-02 z dne 5. 5. 2022.

Zapora ne obsega celotnega območja GORC Sermina, ki bo tudi v času iger dostopno (nemoten dostop do poslovnih stavb), ampak zgolj ceste, ki obkrožajo nezazidano zemljišče na jugovzhodnem robu območja.

"Vse udeležence v prometu prosimo za strpnost ter dosledno spoštovanje začasne prometne signalizacije in navodil pristojnih služb za urejanje prometa," še navajajo.