V ŠMARJE PRIHAJA HIPERSEKSUALNA DUOKOMEDIJA! Razvpit Roman Vodeb že 250-ič v vlogi Sigmana Frojdeba! (VIDEO)

Koper

Le kdo ne pozna razvpitega in kontroverznega psihoanalitika ter kritičnega misleca Romana Vodeba? Potem ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je "kulturno" podal na gledališki oder … In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. Vseh teh neobiskanih vasi pa je ostalo še veliko.

Liza Kurtz Potrebuješ (Monika Jekler) in Sigman Frojdeb (Roman Vodeb)

Glede na to, da so želje javnosti na Obali velike, bo gledališki hit Razočarana gospodinja pri seksologu gostoval v Šmarjah pri Kopru, in sicer na vaškem trgu. Predstava bo potekala v soboto, 16. julija, ob 21.00

Šlo bo za jubilejno 250. ponovitev predstave!

 "Brez dlake na jeziku" – depilacija je pač opravila svoje – ni samo seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Vodeb), pač pa tudi "razočarana gospodinja" Liza Kurtz Potrebuješ, ki jo suvereno igra Monika Jekler.

To je predstava v kateri boste izvedeli:

- vse o seksu, pohoti in varanju,

- svinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,

-  o "fukfehtarjih in kešpi*kah"

- kaj pomeni, če ima ženska rada vampe,

- zakaj ženska ne sme nositi zobnega aparata ...

... in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega. Posebno opozorilo: Predstava je namenjena samo odraslemu občinstvu 18+.

Če si neko predstavo v živo ogleda že več kot 50.000 gledalcev, potem si takšen gledališki spektakel resnično splača ogledati – kljub negodovanju feministk. Vodeb predstavlja šok že sam po sebi, če pa svoje teorije zapakira v izjemno všečno in hkrati pikantno, hiperseksualno duokomedijo, potem se resnično splača tako predstavo ogledati.

Po svoji prvi komediji Lepotica in psihoanalitična zver iz leta 2014, je Vodeb leta 2016 "spesnil" še hujši 75-minutni smejalni spektakel. Frojdeb "razočarano gospodinjo" v številnih verbalnih duelih nenehno "rajca", "pleza po njej" z besedo – ona pa ga opija z viskijem … Razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se "zvezde, ki plešejo" iz njunega paritvenega plesa, lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, skoraj izobraževalni.

Nakup vstopnic po 13 eur je možen na:

• spletni strani: www.kingkongteater.si,

• preko telefona: 040 33 66 72 (vsak dan od 9.00 do 20.00) ali

• na prizorišču eno uro pred predstavo – od 20.00 naprej na vaškem trgu v Šmarjah pri Kopru.