V SEŽANI USTAVILA KAR SREDI CESTE: Pijana voznica omagala za volanom

Kronika

Včeraj ob 15.20 so policiste obvestili, da na Partizanski cesti v Sežani ustavljeno vozilo ovira promet. V njem je sedela pijana voznica, ki ji je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,31 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.20 so postojnski policisti odredili pridržanje 58-letnemu domačinu, ki je kričal in zmerjal policiste ter jim grozil, s kršitvami pa ni prenehal. Razgrajanje bo najverjetneje grenko obžaloval, saj bo prejel plačilni nalog za več kršitev.

Vlomilci ne počivajo

V Kopru je nekdo vlomil v skladišče in ukradel udarno kladivo s petimi pripadajočimi svedri različnih dimenzij. Podjetje je oškodoval za 700 evrov. 

Parecagu je neznanec vlomil v gospodarsko poslopje in iz njega ukradel električne grabljice za oljke, motorno žago Husquarna in nahrbtno kosilnico Kawasaki. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov.

V Portorožu je nekdo vlomil v lokal, iz katerega je ukradel gotovino, tri telefone in alkoholne pijače.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda so bile štiri intervencije. Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali dva nezakonita prehoda državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija