V PULJSKO ARENO PRIHAJA POP IKONA: Dve priložnosti, da ga slišite v živo

Istra

V puljsko Areno prihaja eden najuspešnejših pop umetnikov vseh časov, Robbie Williams. Njegovim največjim uspešnicam bodo obiskovalci lahko prisluhnili na dveh ekskluzivnih koncertih 27. in 28. junija 2023.

Robbie Williams

Turneja "XXV" predstavlja 25 let solo kariere enega največjih zabavljačev našega časa. Britanska pop ikona in koncertna atrakcija si je za nastop na Hrvaškem izbrala morda najlepše koncertno prizorišče v tem delu Evrope. Dva tisoč let star amfiteater bo popoln oder za dva intimna nastopa z omejenim številom vstopnic, kjer bo preigraval najboljše skladbe iz opusa svoje dolgoletne kariere.  

Izid zadnjega kompilacijskega albuma "XXV" spremlja istoimenska turneja. Velike uspešnice iz njegove samostojne kariere je ponovno izvedel ob spremljavi orkestra Metropole, dodal pa je pet novih skladb, med katerimi je bila "Lost" izbrana za zadnji singel, poroča Glas Istre.

Robbie Williams

Williams, ki je svojo kariero začel kot član skupine Take That, je od začetka solo kariere leta 1995 prodal več kot 85 milijonov albumov po vsem svetu, kar ga uvršča med najbolje prodajane izvajalce vseh časov. V zvezdniške solo vode ga je izstrelil megahit “Angels”, ki ostaja njegova najbolj prodajana pesem do danes. Kar 13 njegovih albumov je bilo na prvem mestu britanske lestvice albumov, več jih ima med solo glasbeniki le še Elvis Presley,na prvem mestu pa je tudi 14 njegovih singlov. Za svojo glasbo je prejel več nagrad, med njimi tudi nagrado za izjemne dosežke v glasbi in za prispevek k britanski kulturi. Med številnimi nagradami ima tudi Guinnessov svetovni rekord za največ prodanih vstopnic za koncert v enem dnevu - kar 1,6 milijona, in največji nastop v Veliki Britaniji - 375.000 obiskovalcev v treh dneh nastopov. 

Junijski nastop v puljski Areni bo njegov drugi nastop na Hrvaškem, Williams pa bo po Foo Fighters prvi tuji umetnik, ki bo v Pulju gostoval dva dni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija