V POŽARU SO IZGUBILI VSE, KAR SO IMELI: Lastnik lažje poškodovan

Kronika

Požar, ki je izbruhnil okoli 2. ure ponoči, je na Remšniku v občini Radlje ob Dravi popolnoma uničil stanovanjski objekt v velikosti 15 krat 10 metrov. Do prihoda gasilcev je lastnik pri gašenju utrpel lažje telesne poškodbe, zdravniško pomoč so mu nudili v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi. Vzrok požara še ni znan, navaja center za obveščanje.

Fotografija je simbolična.

Posredovali so gasilci prostovoljnih gasilskih društev Radlje ob Dravi, Vuhred, Brezno Podvelka, Muta in Vuzenica, ki so požar pogasili. S pomočjo delovnega stroja so razkrili ostrešje in še pogasili posamezna žarišča. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, še navaja center za obveščanje.

Požar na Remšniku je stanovalcem odnesel vse kar so imeli. Na poziv poveljnika domačih gasilcev sem odšel na kraj požara...

Objavil/a Alan Bukovnik dne Sobota, 02. januar 2021

Župan Občine Radlje ob Dravi Alan Bukovnik je na družbenem omrežju Facebook zapisal, da je požar stanovalcem odnesel vse, kar so imeli, ter da jim je v imenu občine ponudil pomoč. Poleg gasilcev so po njegovih navedbah v intervenciji dodatno na cesti in z delovnim strojem sodelovali sodelavci javnega podjetja Kanalizacija in čistilna naprav, prav tako so na pomoč prizadetim priskočili sosedi.

Ocena škode še ni znana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija