V PORTOROŽU ODŠTEVAJO IN SE OGREVAJO: Za novoletni skok v morje več kot 400 prijav, prihaja tudi Luka Dončić

Piran

Vstop v novo leto je vedno nekaj posebnega. To je tudi pravi čas za sprejemanje novih odločitev in novih izzivov. Prvi je že pred vrati; jutri, 1. januarja se bo namreč na glavni portoroški plaži od 13.00 ure dalje dogajal že tradicionalni, 17. novoletni skok v morje.

Mnogi udeleženci dogodka so zvesti povratniki in se ga udeležujejo vsako leto znova, drugi se bodo tega pogumnega podviga tokrat lotili prvič, a organizatorji zatrjujejo, da zagotovo ne tudi zadnjič. 

Po mnenju vsakoletnih udeležencev gre za vrhunsko doživetje, polno adrenalina, ki predrami telo in duha, v spominu ostane za vedno, obenem pa vzbudi željo po vsakoletni ponovitvi. To potrjuje tudi število prijavljenih navdušencev, ki jih je nekaj nad 400, prijave pa bodo odprte tudi na dan dogodka. 

Najpogumnejši bodo v morje skakali s pomola na Osrednji portoroški plaži. Protokol skokov in ogrevanja bo enak kot v preteklih letih, torej po 100 udeležencev naenkrat v skupini na vsakih 15 minut, in tako prirejen za večje število udeležencev.

Pred skokom bosta udeležence dogodka pozdravila piranski župan Andrej Korenika in vodja prireditve, Nino Cokan. Organizator dogodka je zagotovil, da bo v Portorož prišel tudi Luka Dončić. 

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Šperjo |  04 .01. 2023 ob  16: 05
600 prijavljenih , od tega 4 - * OBALČANI * , tukaj prijavljeni

DONČIĆ pa je menda pobiral vstopnino ..... za organizatorja menda iz Celja ....
eeee , ben brižna istra .....