V POLETJE Z LAHKOTNIM KORAKOM: Specialistični ortopedski pregledi tudi v Termah Portorož

Piran

Poletje je že skoraj tu in večina nestrpno čaka na brezskrbno poležavanje na plaži in dolge večerne sprehode ob morju. Še preden zakorakate v poletje poskrbite za dobro počutje, lahkotno gibanje in življenje brez bolečin. V mesecu juniju želijo v Termah Portorož izpostaviti pomembnost zdravega gibalnega sistema, zato so pripravili posebno ponudbo ugodnih storitev. Po posebni ceni se lahko v Medicinskem centru naročite na specialistični ortopedski pregled, ki je namenjen postavljanju diagnoze in izboru najprimernejše terapije za zdravstvene težave posameznika.

V Medicinskem centru Term Portorož, ki je del resorta LifeClass Hotels & Spa Portorož, nudijo celovite programe rehabilitacije po poškodbi, bolezni ali kirurškem posegu. Ponašajo se s kar 800 let staro tradicijo zdravljenja, zdravstveni pristop pa temelji na multidisciplinarni strokovni obravnavi pacientov in uporabi najsodobnejših medicinskih pripomočkov ter aparatur. V svojo strokovno ekipo so pred kratkim sprejeli novega zdravnika, specialista ortopedske kirurgije, dr. Vladimirja Petrovića in tako še razširili nabor storitev

V sklopu ponudbe predstavljajo terapijo z aktivirano trombocitno plazmo (PRP). Gre za sodobno zdravljenje, kjer pacientu odvzamejo epruveto venozne krvi, ki jo nato v posebni aparaturi centrifugirajo in pridobijo koncentrirano krvno plazmo s krvnimi ploščicami. Trombocitno plazmo nato zdravnik specialist vbrizga v predel, ki se ga želi zdraviti. Trombociti se v tem predelu aktivirajo in pospešijo obnovo tkiva.

Če prisegate na naravne pristope za boljše počutje, vas v Termah Portorož vabijo v Shakti – Ayurveda center, kjer lahko doživite pristne ajurvedske masaže, ki jih izvajajo certificirani maserji iz Indije. Ajurveda je starodavna hindujska filozofija, njeno bistvo pa je ohranjanje ravnovesja v življenju posameznika.

V sklopu junijske posebne ponudbe želijo v Shakti – Ayurveda centru izpostaviti masažo nog, Padabyangham. Masaža stopal in refleksnih točk v kombinaciji z limfno drenažo nog izredno blagodejno vpliva na ožilje, krepi otrok krvi in limfe v nogah ter učinkovito odpravlja težave z zastajanjem tekočine v nogah.

Zaupajte v znanje in izkušnje strokovnjakov in v poletje vstopite z lahkotnim korakom.

Obenem vas vabijo na razvajanje brbončicCafé Central in Istrian bistro & Tapas bar.

Informacije in rezervacije na telefonski številki 05/692-8009 ali na wellness@lifeclass.net