V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

Koper

Planet Koper ima to poletje za vas obilico presenečenj. Poleg nove podobe bo v kratkem dobil tudi nove najemnike in razširil še tako bogato ponudbo. Navdušila vas bodo tudi neverjetna sezonska znižanja, ki jih ponudniki prilagajajo iz tedna v teden. 

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra. V središču prenove so vseskozi zasledovali potrošniško izkušnjo. Ta je novo raven dosegla tako s celotno prenovo kot tudi z razširitvijo ponudbe in edinstvenim interierjem samega centra, ki z vpeljavo naravnih materialov v nakupovalni center prinaša še bolj prijetno vzdušje.

Po zaključenem zadnjem delu prenove so v Planetu Koper usmerjeni v kvaliteto vsebine. Njihovi 'družini' se tako pridružujejo novi najemniki, in sicer Orsay, Shoebedo, Skechers in Family Fun. Planetovo ponudbo bo nadgradila tudi 'multi brand' trgovina, katere ime bodo razkrili v kratkem. V njej bosta združeni strast do modnosti in strast do funkcionalnosti, na voljo pa bodo artikli svetovno znanih znamk: Napapijri, The North Face, Fjälräven, Elan in Rifle Jeans.

Obstoječim najemnikom nakupovalnega središča Planet Koper se bomo kmalu pridružili še novi.

"Skechers bo v našem nakupovalnem središču prva tovrstna samostojna trgovina v Sloveniji," so zadovoljni v koprskem Planetu. Gre za trgovino z obutvijo, ki ponuja več kot 3000 različnih stilov, ki zajemajo vsako starost in dejavnost. Njihova bogata kolekcija milijonom ljudem po svetu nudi modo, trend, kvaliteto, inovacije in udobje.

Obutev in najrazličnejše modne dodatke priznanih znamk bo ponujala tudi trgovina Shoebedo, ki kolekcije zbira po vašem navdihu, s posebnim poudarkom na podrobnostih in kakovosti. Na ta način vam želijo omogočiti najboljšo izkušnjo kreiranja osebnega stila.

Orsay je eno od najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili, ki ima v Evropi več kot 630 trgovin v 26 državah. Odlikuje jih trendovska moda, pestra izbira in ugodne cene oblačil, obutve ter modnih dodatkov.

Prenovljena in razširjena terasa gostinskega lokala Osare Caffe.

Da se boste v miru in brez skrbi predali nakupovanju, bo poskrbel Family Fun. Family Fun je otroška igralnica, kjer se otroci lahko zabavajo na številnih igralih, razdeljenih po starostnih skupinah. Prav tako je idealen prostor za otroško zabavo, pa tudi za sprostitev odraslih, ki jih spremljajo. Sprostitev in osvežitev pa si boste lahko privoščili tudi na razširjeni urbani terasi gostinskega lokala Osare Caffe, ki je odlična postojnka v različnih delih dneva: za jutranji okrepčilni zajtrk, dopoldansko ali popoldansko kavico, sladico po kosilo ali apertiv po večerji.

Nove najemnike, ki se bodo Planetu Koper pridružili že zelo kmalu, si lahko ogledate tudi na spletni strani nakupovalnega središča. Novosti pa lahko spremljate tudi prek njihove Facebook strani.

To pa ni vse, s čimer to poletje presenečajo v koprskem Planetu. Za vas imajo pripravljena neverjetna sezonska znižanja. Če torej že nekaj časa opazujete tiste kopalke, ne morete pozabiti tiste srčkane torbice, želite popestriti poletno garderobo z novo poletno majico, hlačami ali poletno obleko, obiščite svojo najljubšo poslovalnico in ne zamudite razgretih poletnih znižanj in izdelkov po vročih cenah.