V PIRANU OKRADLI MOTORISTA: Kam je izginil njegov Enduro?

Kronika

V soboto ponoči so Avstrijcu v Piranu ukradli motor KTM, 690 Enduro R, registrskih oznak LZ262AJ, letnik 2016, oranžno-bele barve, vreden 8.000 evrov.

Minuli konec tedna so policisti na območju PU Koper posredovali v 156 primerih, na 113 so prejeli 394 klicev. Obravnavali so 31 prometnih nesreč z materialno škodo, tri z lažjimi poškodbami, eno s hujšimi in eno s smrtnim izidom. Zasegli so eno vozilo. Obravnavali so še štiri vlome in devet tatvin, zaradi kršitev javnega reda in miru je bilo 14 posredovanj. Nezakonitih prehodov državne meje je bilo 73.

Minuli petek je pomorska patrulja policistov ustavila 67-letnega Slovenca, ki je imel ponarejen izpit za voditelja čolna. Nato pa so v soboto ustavili še eno plovilo, ki ga je upravljal 56-letni Slovenec in tudi njegovo potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna je bilo ponarejeno. Oba čaka kazenska ovadba.

V petek ob 12.25 je 72-letni voznik avtomobila trčil v pravilno parkiran avtomobil v Kopru. Alkotest mu je pokazal 0,64 mg/l alkohola, zato so ga policisti pridržali. Ob 14.20 pa je 33-letniku alkotest v Pradah pokazal 0,78 mg/l alkohola.

Ob 14.20 so v Sežani zasegli vozilo 32-letniku, ker ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

V petek popoldne je lastnik pri kmetijskem objektu pri Kopru zalotil moškega, ki se je pripravljal, da odnese s seboj različno orodje. S kraja je pobegnil s kolesom.

V enem od koprskih hotelov so gostoma ukradli denarnici z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino.

V soboto ob 3.15 je 36-letnemu vozniku v Kopru alkotest pokazal 0,64 mg/l alkohola. Ob 5.30 so policisti v Postojni ustavili 43-letnika, ki je napihal 0,80 mg/l alkohola. Ob 18.20 je v Izoli 57-letni voznik napihal 0,70 mg/l alkohola.

V Luciji so v soboto vlomili v parkirano vozilo, iz katerega so ukradli kovček z orodjem in komplet orodja. V Parecagu so vlomili v objekt, v katerem ne živi nihče, prostore so samo pregledali in nič odnesli. V Kopru so ukradli moped Piaggio zip 25, bele barve, z vzvratnimi ogledali, vreden 1.500 evrov.

V soboto popoldne je občan pred odcepom za Korte v jarku naletel na zapuščen motor znamke Triumph. Policisti so ugotovili, da je bil ukraden v Italiji.

Včeraj ob 13.21 je pri Škofijah padel 67-letni italijanski motorist, ki je v ovinku zapeljal čez rob. Pri padcu se je huje poškodoval, njegova sopotnica pa lažje.

Danes nekaj minut čez polnoč so v Kopru ustavili 22-letnega voznika avtomobila, pri katerem je bil hitri test na droge pozitiven na amfetamine. Ob 8.40 pa so na počivališču Ravne obravnavali 80-letnega voznika, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje. Vozilo so mu zasegli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija