V PIRAN PRIHAJA MORIGENOS AKADEMIJA: Priložnost za mlade navdušence nad delfini, s strokovnjaki tudi na teren

Piran

Morigenos – Slovensko društvo za morske sesalce vzpostavlja lastno akademijo, v okviru katere bodo mladi imeli možnost aktivno sodelovati v dejavnostih, ki ne koristijo samo okolju, ampak tudi njihovemu osebnemu razvoju ter jim ponuditi prostor za kakovostno preživljanje prostega časa.

Potekala bo v Centru za delfine v Piranu, ki je začel z delovanjem to poletje, udeleženci pa bodo sodelovali tudi na terenskih dogodkih. Pod vodstvom strokovnjakov bodo mladi v letu 2024 na šestnajstih srečanjih pridobivali uporabne veščine ter sodelovali v razpravah in delavnicah o pomembnih okoljskih in družbenih temah.

Sodelovanje v Morigenos akademiji je za vse udeležence brezplačno. To mladim omogoča neprecenljivo priložnost, da razširijo svoja znanja, se zavzamejo za ohranjanje narave in postanejo ambasadorji pozitivnih sprememb.

Društvo Morigenos je za izvedbo izobraževalnega projekta Morigenos akademija pridobilo evropska sredstva, projekt je bil namreč prepoznan in izbran med mnogimi v sklopu razpisa za podporo manjših in srednjih projektov v okviru programa Impact4Values.

Dijaki srednjih šol in učenci iz osmih ter devetih razredov osnovnih šol so vabljeni, da se čimprej prijavijo, saj je število prostih mest omejeno. Rok za prijave je postavljen na 1. december 2023. Dodatne informacije o projektu in kako se prijaviti so dostopne na njihovi spletni strani, lahko pa se obrnete direktno na njih prek e-pošte morigenos.center@gmail.com oziroma pokličite na 031 771 077.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija