V parku ubili dekle, ki je teklo

Kronika

Truplo 28-letne Silvie Gobbato je bilo najdeno v bližini parka Cormor v Vidmu. Tekla je s prijateljem, ki je sedaj glavni osumljeni delikta.

Truplo dekleta, ki je bilo najdeno v poraščenem delu parka, je ob najdbi imelo veliko vbodnih ran, povzročenih z nožem. Do umora naj bi prišlo med 13. in 14. uro včeraj. Dekle je za rekreacijo teklo v parku s svojim prijateljem, ta pa naj bi zaradi nekoliko hitrejšega tempa šel naprej in jo počakal na koncu gozdne poti. Truplo je našel drugi tekač, ki je na tleh videl mobilni telefon in kri. 

Motiv še ni znan

28-letnice je bila večkrat zabodena z nožem, morilec pa jo je nato odnesel s poti, približno osem metrov v notranjost gozdička. Kriminalisti sedaj opravljajo razgovore z omenjenim prijateljem in osebo, ki je truplo našla. Niso pa še našli noža, s katerim je bila ubita. 

"Prezgodaj je, da bi vlekli kakršnekoli zaključke. Motiva zaenkrat še ni," je za Il Piccolo dejal videmski kvestor Antonio Tozzi. "Počakati moramo, da kriminalisti izpeljejo preiskavo in preiščejo vse mogoče vzroke za ta umor," je še pojasnil. 

Celotno mesto je v šoku, vsi se sprašujejo, kdo je bil sposoben hladnokrvno umoriti dekle med tekom. Silvia Gobbato je bila sicer poznana oseba. Mlada 28-letna pravnica je nedavno na volitvah kandidirala tudi za občinski svet.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tam |  18 .09. 2013 ob  19: 18
To je sigruno kakšen tekmec naročil..kdo drugi bi sredi dneva v parku kar tako ubil bogo žensko :/
Nepismeni |  18 .09. 2013 ob  15: 09
@kje: Kdor prebere novico natančno izve vse kar rabi o dogodku izvedeti. Ker pa nekateri ne znajo brati (Regiona, 24ur, rtvSLO) objavljajo komentarje, ki so popolnoma odveč! Samo, da se komentira, pa so nekateri veseli!? Žalostno.
ej |  18 .09. 2013 ob  15: 05
pazljivo preberi...v Vidmu (Italija)
kje |  18 .09. 2013 ob  14: 49
V katerem mestu se je to zgodilo? Pomanjkljiva novica.