V NAVALU STRASTI PADLA V VODNJAK: Zdaj se šalijo na njun račun

Svet

Mladenka in mladenič, oba stara 25 let, sta se med navalom strasti izognila hudim poškodbam, poroča Podravski.hr. Dvojec je namreč v soboto okoli 22. ure končal v vodnjaku nedaleč od hotela Picok v Đurđevcu. Dekle in fant sta bila gosta na poroki, ko so med njima preskočile iskrice. Zato sta poiskala kraj, kjer bi lahko bila sama.

Pokrov vodnjaka je pod njuno težo "popustil" in oba sta padla v vodnjak. Na srečo padec v štiri metre globoko vrtino, napolnjeno z le 30 centimetri vode, ni imel tragičnih posledic.

Dekle je začelo kričati na pomoč. Eden od svatov je iz hotelske sobe slišal njene krike. Zaljubljenca je s pomočjo dveh drugih gostov kmalu potegnil iz vodnjaka.

Poklicali so rešilca, gasilce in policijo, saj je dekle reklo, da je z glavo udarilo v zidani del vodnjaka. Fant je po drugi strani povedal, da ni poškodovan. Reševalno vozilo je dekle odpeljalo v bolnišnico na pregled. Utrpela je lažje poškodbe glave in hitro je lahko odšla domov. Na srečo se je vse dobro končalo, zato se zdaj lahko vsi šalijo na račun novopečenih zaljubljencev, še piše portal

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija