V NAKUPOVALNEM SREDIŠČU SUPERNOVA SE JE VDRL STROP: Poškodovanih na srečo ni bilo (VIDEO)

Slovenija

V dopoldanskem času je v eni izmed trgovin na območju Rudnika v Ljubljani prišlo do napake na vodovodnem sistemu, zaradi česar se je vdrl strop, prostore pa je zalila voda, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Poškodovanih ni.

"Danes, okoli 10. ure smo bili obveščeni o dogodku, ko je v eni izmed trgovin na območju Rudnika v Ljubljani prišlo do napake na vodovodnem sistemu, zaradi česar je pričela odtekati voda. Posledično je iz stropne konstrukcije odpadel del suhomontažnih mavčnih plošč," so v sporočilu za javnost zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

Po trenutnih informacijah policije v dogodku ni bil nihče poškodovan ali ogrožen, prav tako niso podani elementi kaznivih ravnanj. Napako je upravljavec že saniral in zavaroval območje dogodka. Policisti so dogodek ustrezno zaznamovali, so še pojasnili.

Na družbenem omrežju TikTok je že zaokrožil posnetek, ki prikazuje trenutek, ko se je vdrl strop in je prostor zalila voda. Kot je razvidno iz posnetka, je do dogodka prišlo v nakupovalnem središču Supernova na Rudniku v Ljubljani.

@tilceh

En tak normaln dan v SUPERNOVI (Rudnik) ????????

♬ original sound - Til Ceh

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija