V LUCIJI SPET BAKLE IN PETARDE: Na kraju prijeli 20-letnika

Kronika

Poročali smo že, da je Lucijčan v nedeljo okoli polnoči naletel na nenavaden prizor, ki ga je opazoval s svojega balkona. Neznanec gol do pasu je tekel z baklo v roki. Včeraj ob 18.55 pa so policisti prejeli obvestilo, da v Luciji mečejo petarde. Na kraju so ugotovili, da skupina mladostnikov meče petarde in kuri bakle. Ob prihodu policije so se razbežali, prijet pa je bil 20-letnik, ki so mu izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 121 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in dva vloma. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih.

Na Tartinijevem trgu v Piranu je nekdo ukradel 31 betonskih pohodnih plošč v velikosti 40 x 40 cm, ki so jih uporabljali za obtežitev senčnikov.

V vasi Selo pri Štjaku je nekdo domačinu izpred hiše ukradel motorno žago znamke Husqvarna, vredno 800 evrov.

Ponoči je nekdo vlomil v osebni avto na Trgu Brolo v Kopru, iz katerega je ukradel mobilni telefon Samsung.

Ilegalne migracije

Policisti PP Ilirska Bistrica so pri Podgradu obravnavali državljana Afganistana, v Dolenjskem potoku pa državljana Irana in državljana Afganistana. Italijanski varnostni organi so slovenskim kolegom v zadnjih 24 urah vrnili državljana Alžirije in državljana Maroka. Postopki še potekajo, so sporočili s koprske policijske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  03 .11. 2020 ob  23: 24
-1
Ukradel 31 betonskih plosc za sencnike na Tartiniju...
Vsake tolko se zgodi kaksen fenomen ki si ga je tezko predstavljat.
Koperfild,Hudini....