V LJUBLJANICI NAŠLI TRUPLO: Gre za pogrešanega italijanskega študenta?

Kronika

Ljubljanski policisti so danes na širšem območju izvedli iskalno akcijo v zvezi z iskanjem pogrešanega 26-letnega študenta iz Italije Davida Marana. Gasilci so popoldne pri pregledu Ljubljanice na območju Vevč našli truplo, vendar trenutno ni mogoče potrditi, ali so našli truplo pogrešanega, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Študenta iz Italije Davida Marana, ki je začasno prebival na Poljanski v Ljubljani, pogrešajo od 25. marca, ko so ga prijatelji nazadnje videli na Kersnikovi. Oblečen je bil v temno zeleno jakno z napisom Napapini in obut v rjave čevlje, na glavi pa je nosil črno volneno kapo.

V današnji iskalni akciji so sodelovali gasilci, potapljači, brodarska društva in ribiške družine.

Policisti so zaključili ogled in odredili sodno obdukcijo trupla. Pri tem nadaljujejo zbiranje obvestil, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo, so naknadno sporočili s policije.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

naša brzina |  21 .06. 2018 ob  08: 00
-1
tri mesece so potrebovali za pregledat Ljubljanco,če bi obrnili vsak kamenček posebej bi lahko tega reveža najdli prej.Pomislite kako je bilo staršem te tri mesece,ko so čakali da se jim sin vrne iz Slovenije in bele ,prijazne Ljubljane.Sram nas je lahko da je ta iskalna akcija trajala tako dolgo.
vSAKIČ |  19 .06. 2018 ob  21: 02
ko kaj iščejo po ljubljanici najdejo kakšno truplo, ma kaj imajo tam kakšno odlagališče trupel....