V LIFECLASSU PONOVNO ZDRUŽUJEJO MOČI V BOJU PROTI COVID-19: Ta petek vabljeni na cepljenje

Piran

V Hotelih LifeClass Portorož vse napore usmerjajo v to, da še naprej zagotavljajo varno delovno okolje za svoje zaposlene ter prijetno počitniško destinacijo za goste hotelov in obiskovalce Term Portorož. V ta namen je že v juniju zaživela njihova covid-točka, kjer se je možno vsak dan samoplačniško testirati na prisotnost virusa, v sodelovanju z NIJZ pa so že dvakrat organizirali tudi brezplačno cepljenje za zaposlene in druge zainteresirane posameznike, tudi goste in lokalno prebivalstvo. Nov termin cepljenja bo ponovno ta petek, 10. septembra.

Iz Hotelov LifeClass Portorož sporočajo naslednje:

"Vse zainteresirane obveščamo, da bomo ponovno združili moči v boju proti bolezni covid-19 ter v sodelovanju z NIJZ, ta petek, 10. septembra, od 10. do 17. ure organizirali cepljenje proti virusu SARS-COV-2. Cepljenje bo potekalo v Galeriji San Marco in bo mogoče brez naročanja. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 080 1234 ali po e-pošti, na naslov: medical@lifeclass.net. Stopimo skupaj, cepimo se!"

Vljudno vabljeni torej, da se pridružite lepi iniciativi in zamejite širjenje bolezni covid-19. Na tak način boste varnejši vi sami, pa tudi vaši bližnji, sodelavci, prijatelji ter vsi, s katerimi ste v stiku pri svojih dnevnih opravilih.