V KOPRU ZNOVA KONCERT ZA POTNIKE S KRIŽARK: Titov trg bo v torek zaprt

Koper

V torek, 7. maja, bo osrednji mestni trg v Kopru znova prizorišče edinstvenega dogodka Azamazing, ki bo nekaj več kot 650 petičnim gostom prestižne potniške ladje Azamara Pursuit postregel z nastopom vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile.

Letos mineva že tretje leto od organizacije prvega dogodka Azamazing pri nas. Po dveh uspešno izpeljanih dogodkih v letu 2017, ki sta Kopru prinesla prvo mesto za vrhunsko izvedbo in organizacijo, so lani sledili še trije. Prav toliko jih bodo v Kopru organizirali tudi letos, po torkovem, 7. maja, še 8. julija in 29. septembra. Znano je tudi že, da bodo posebne glasbeno-kulinarične večere, namenjene izključno gostom s potniških ladij Azamara Cruises, gostili tudi v letu 2020, in sicer kar štiri, od katerih bo največji in najbolj pomemben 8. oktobra, ko bodo v Kopru privezane vse tri ladje Azamare Cruises – Pursuit, Quest in Journey.

Koprski Azamazing je sicer zgolj eden od svetovnih dogodkov, ki jih Azamara Club Cruises vsako leto trži za svoje potnike po celotnem Mediteranu. Med njimi poleg tega najdemo koncert treh tenorjev na toskanskih gričih, plesno oz. glasbeno predstavo v gledališču Mikhajlovski v Sankt Peterburgu, koncert cover skupine Beatlesov v liverpoolski katedrali, spektakel akrobatskega plesne skupine Les Farfadais v zalivu pred Grimaldi Forumom v Monaku, kot tudi spoznavanje kulture Maorov v muzeju Te Papa Tongarewa v Novi Zelandiji.

Med vsemi dogodki je koprski Azamazing že tretje leto zapovrstjo prejel najvišje ocene potnikov (96/100 točk) in tako pometel s konkurenco.

Zaradi prireditve bo v torek, 7. maja, popolnoma zaprt dostop do Titovega trga, in sicer med 18. in 23. uro. V tem času bo zaprt tudi dostop do zgornjega dela Kidričeve ulice, razen za uporabnike lekarne in potreb stanovalcev dela Verdijeve ulice.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Erazem |  04 .05. 2019 ob  16: 35
Saint Petersburgu - Sankt Peterburg. In kaj nam imajo za zapirat dle mesta zaradi nekih Azamazing. To ni javna prireditev, čeprav je na javnem kraju.