V KOPRU SPOR MED SOSEDOMA: Tudi Pirančanka kršila javni red in mir, sledilo je pridržanje

Kronika

Včeraj ob 14.48 sta se v stanovanjskem bloku v Kopru sprla soseda. Zaradi kršitev so policisti obema izdali plačilni nalog. Danes ob 0.33 pa so policisti posredovali v Piranu, kjer je javni red in mir kršila 33-letna domačinka. Ker ni upoštevala ukazov policistov, naj s kršitvijo preneha, so ji odredili pridržanje in ji izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 122 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in poskus vloma. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v dveh primerih. Na območju PU Koper v zadnjih 24 urah ni bilo nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj preko noči je neznani storilec poskušal vlomiti v poslovni prostor na Škofijah. Policisti so na kraju opravili ogled, sledi kazenska ovadba.

Ob 10.09 so piranski policisti v Sečovljah ustavili 37-letnega moškega, ki je osebni avtomobil vozil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog.

V Kopru so policisti 24-letnemu moškemu zasegli manjšo količino prepovedane droge marihuana. Sledi hitri postopek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija