XIAOMI STORE ODPRL SVOJA VRATA V KOPRU: "Oboževalcem Xiaomija obljubljamo, da bomo imeli vedno na voljo najbolj inovativne izdelke" (FOTO, VIDEO)

Koper

Xiaomi nadaljuje s širitvijo poslovanja v Sloveniji. Po uspešnem odprtju trgovin v Mariboru in Ljubljani sedaj Xiaomi prihaja tudi na Obalo, in sicer v Koper. Danes, 11. decembra, se je v prvem nadstropju nakupovalnega središča Planet Koper odprla že tretja trgovina Xiaomi Store v Sloveniji.

Xiaomi zasleduje jasen strateški načrt – poleg sodelovanja s trgovskimi verigami, operaterji in spletno prodajo, sestaviti verigo lastnih Xiaomi Store prodajaln v večjih slovenskih mestih. Na ta način pametni telefoni in izdelki iz ekosistema Xiaomi postajajo dostopni vsem oboževalcem Xiaomija.

Trgovine Xiaomi so od leta 2020 doživele hitro rast, saj jih je po svetu že več kot 1000. Jedro uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih v letošnjem letu.

Na tiskovni konferenci, ki je potekala 10. decembra, so navdušenje nad odprtjem že tretje trgovine Xiaomi Store na slovenskih tleh izrazili generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško Goran Mudrovčić, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav Andrzej Gladki ter Rong Rong Zahn, vodja projekta za Oric Eco Business d.o.o., ki je distributer Xiaomi izdelkov. 

Kot je dejal Goran Mudrovčić, je odprtje že tretje trgovine za njih pomembna misija, njihov cilj pa je, da v vsakem večjem slovenskem mestu odprejo po eno Xiaomi Store trgovino. "Več razlogov je, zakaj je odprtje Xiaomi Store pomembno za nas, izpostavil pa bom dva. Prvi je, da so trgovine ključni element v naši strategiji, drugi razlog pa je izkušnja strank. Ko naši kupci pridejo v trgovino, lahko doživijo vse naše izdelke, jih začutijo, se jih dotaknejo in jih resnično poskusijo uporabiti," je pojasnil generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško.

Namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav Andrzej Gladki je pojasnil, da pokrivajo 26 držav, od Islandije do Malte, med drugim tudi Slovenijo.

"Naš napredek je zelo hiter, kar je tudi naša strategija. V času črnega petka smo odprli pet trgovin, tudi eno v Ljubljani. Zdaj pa je čas za Koper," je dejal. "Bodite pozorni na nas, to je neverjetno podjetje. Čeprav smo znani po svojih mobilnih telefonih, imamo tudi veliko drugih fantastičnih izdelkov, kot so televizije in električni skuterji. Čez nekaj let pa bomo ponudili še več, vključno z električnimi avtomobili," je še napovedal.

Rong Rong Zahn, vodja projekta za Oric Eco Business d.o.o., ki je že vrsto let distributer za Xiaomi, je napovedala, da prihajajo "še korak bližje našim kupcem. Prihajamo v Koper in se združujemo tudi s spletno trgovino mishop.si".

"Vsem oboževalcem Xiaomija obljubljamo, da bomo imeli vedno na voljo najbolj inovativne izdelke Xiaomi Eco System in najnovejše pametne telefone, da bodo lahko vsi prišli k nam v trgovino in izkusili najboljši izdelek, ki ga ponujamo," je še dejala.

Ob slavnostnem odprtju lahko kupci pričakujejo do 50-odstotni popust na pametne telefone in druge izdelke, vključno s Xiaomi Mi 11 T Moonlight White, Redmi Note 10 Pro Glacier Blue, Redmi Note S, Redmi 9AT, Mi band 6, TV Stick EU, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Mi 360° Home Security Camera 2K Pro, Mi Electric Scooter 3 in Mi Electric Scooter Pro 2.

Prvih 100 kupcev bo sodelovalo tudi v posebni nagradni igri za Mi Scooter 3. Še več, vsi kupci bodo prejeli kupone z različnimi zneski popustov do 50 odstotkov.

Vsake tri ure bo na vrsti posebno žrebanje, v katerega bodo vključeni vsi kupci. V trgovini Xiaomi Store bodo razdelili: pametni telefon Xiaomi Mi 11 T White 8 + 128, Redmi 9AT Granite Grey, Mi Smart Air Fryer, pametne ure Mi Watch, Redmi 2 lite in slušalke Redmi Buds 3.