V KOPRU KAZEN DOBILA OBA: Eden ni vedel, da se čez prehod s kolesom ne vozi, drugi pa, da se s kraja nesreče ne odpelje

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 165 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo in štiri z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij. Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali tudi dva nezakonita prehoda državne meje.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 14. uri je v Kopru 21-letnik z osebnim avtomobilom ustavil pred prehodom za pešce in pustil mimo pešce, ki so prečkali cesto. Ko je z vozilom speljal, je z njegove leve po prehodu za pešce, kjer kolesarska steza ni označena, pripeljal 68-letni kolesar in voznik avtomobila je trčil v prednje kolo kolesa.

Kolesar se je pri tem lažje poškodoval, voznik avtomobila pa se je s kraja odpeljal. Policisti so ga izsledili in mu izdali plačilni nalog zaradi zapustitve ponesrečenca v prometni nesreči, kolesarju pa so izdali plačilni nalog zaradi vožnje po površini, ki ni namenjena za vožnjo s kolesom.

V Portorožu je neznanec vlomil v igralne aparate v zaprtem zabaviščnem parku, iz katerih je ukradel kovance. Lastniku je povzročil za 800 evrov škode.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija