V KOPRU IZGINILA DVA AVTOBUSA: Našli so ju pri sosedih

Kronika

V soboto zvečer, ob 21.10, sta neznana storilca v Kopru ukradla dva avtobusa. Na podlagi GPS lokatorjev sta bili vozili naslednjega dne izsledeni na parkirišču v Italiji, kjer ju je lastnik po končanem policijskem postopku prevzel, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Slika je simbolična.

V petek, malo po 18. uri, so bili policisti PU Koper obveščeni, da je devet let star otrok na območju Sežane našel pirotehnično sredstvo, katerega je nato prižgal. Ob eksploziji je bil lažje poškodovan po rokah in obrazu.

Podrobnosti prometne nesreče na Krasu

V naselju Lokev je v soboto ob 16.50 58-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal izven cestišča in trčil v stavbo. Voznik je bil lažje telesno poškodovan, 52-letni potnik pa je utrpel hude telesne poškodbe - zlomljeno 6. in 7. vratno vretence ter zlomljenih 15 reber. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik pod vplivom alkohola (0,95 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Zoper njega bo podana kazenska ovadba.

Slika je simbolična.

V nedeljo so policisti v Kopru obravnavali tatvino osebnega avtomobila znamke BMW 318, letnik 2010 karavan izvedbe, črne barve, reg. št. KPNS-738. Lastnik je oškodovan za 10.500 evrov, so še sporočili s PU Koper. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Xxxx |  15 .01. 2018 ob  12: 40
Pa so se Lahi bali,da jim bodo SLAVI hodili v zelje?,
ŠOFERI |  15 .01. 2018 ob  10: 13
KO TO TAMO PEVA???