V KOPRU IŠČEJO NAJ PROSTOVOLJCA: Še nekaj dni za oddajo predlogov

Koper

Združenje za promocijo prostovoljstva Slovenske filantropije in koprska mestna občina sta objavila natečaj Naj prostovoljec MO Koper 2022. S tem želita podeliti priznanje posameznikom, ki s svojim prostovoljskim delom prispevajo k večji kakovosti življenja občanov ter k razvoju in spodbujanju prostovoljstva v občini. Zato vabita nevladne organizacije, javne zavode, neformalne skupine in posameznike, da do srede, 12. oktobra, oddajo svoje predloge.

Predlagani prostovoljci se bodo za naziv Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022 potegovali v treh starostnih kategorijah, in sicer do dopolnjenih 30 let, od 30 do 65 let in nad 65 let.

O izbiri bo na podlagi prijav odločala komisija. Merila odločanja so podrobneje predstavljena na spletni strani Slovenske filantropije, prijavni obrazec pa je dostopen tukaj. Rok za oddajo prijav je 12. oktober, podelitev priznanj pa bo potekala predvidoma 7. novembra 2022.

Več informacij najdete na spletni strani https://www.prostovoljstvo.org/www.prostovoljstvo.org, na elektronskem naslovu prostovoljstvo.koper@filantropija.org ali na telefonski številki 070 713 332.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija