V KOPRU IŠČEJO GASILCA IN KRIMINALISTA: Pogoji sploh niso tako strogi

Koper

Če si želite novega izziva ali ste brez zaposlitve, si lahko novo kariero ustvarite pri policiji ali gasilcih. Na Policijski upravi (PU) Koper iščejo kriminalista, Gasilska brigada (GB) Koper pa razpisuje dve prosti mesti za kandidata za gasilca.

Na PU Koper bodo novega kriminalista zaposlili v Oddelku za računalniško preiskovanje. Iščejo nekoga z najmanj višješolsko izobrazbo, pri čemer bodo prednost imeli kandidati z znanjem in izkušnjami s področja računalništva in informatike. Več informacij dobite na tej povezavi. Prijave zbirajo do 13. septembra do polnoči.

Do 14. septembra pa imate čas za prijavo na dve prosti delovni mesti za kandidata za gasilca na GB Koper. Med navedenimi pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati, so najmanj peta stopnja izobrazbe, znanje italijanskega jezika ter psihofizična in zdravstvena sposobnost. Prednost bodo imeli kandidati s stalnim prebivališčem na območju občin Slovenske Istre.

Z izbranimi kandidati bodo zaradi dopolnilnega izobraževanja v gasilski šoli po programu za poklicne gasilce in priprave na delo v zavodu sklenili delovno razmerje za eno leto, z možnostjo podaljšanja pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Več si preberite na spletni strani GB Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija