V KOPRU BO POČITNIŠKO VARSTVO ZA VSE: Preverite pogoje in ceno vpisa!

Koper

Koprska občina in OŠ Koper tudi letos organizirata poletno počitniško varstvo za otroke, namenjeno učencem od prvega do petega razreda, ki obiskujejo osnovne šole v občini Koper in izven. Program varstva bo zaradi ukrepov za omilitev širjenja posledic koronavirusa, ki bodo veljali v poletnem času, prilagojen.

Starši, ki želijo svojega otroka vključiti v počitniško varstvo, morajo prijavo oddati najkasneje do srede, 17. junija. To lahko storijo zgolj elektronsko, preko spletne strani Osnovne šole Koper (https://forms.gle/SuiyRANCCeiV58xL7). Varstvo bo potekalo vse dni v tednu, predvidoma od 29. junija do 24. julija in od 17. do 28. avgusta med 7. in 16. uro.

Prednost pri vključitvi imajo otroci, ki se šolajo na območju koprske občine. Zanje je cena varstva 8 evrov dnevno oziroma 35 evrov tedensko. Za učence iz drugih občin je cena 13 evrov dnevno oziroma 60 evrov tedensko. V ceno so všteti malica, kosilo in popoldanska malica.

Organizacija in program varstva bosta prilagojena ukrepom za omilitev širjenja posledic virusa, ki bodo veljali v poletnem času. Informacije in obvestila najdete tudi na spletni strani šole. V času varstva (med 7. in 16. uro) lahko za nujna sporočila pokličete na telefonsko številko Osnovne šole Koper 041 617 834.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija