V KAMPU NA PELJEŠCU SLOVENEC MASTURBIRAL PRED 7-LETNO DEKLICO: Gre za že obsojenega pedofila

Kronika

V kampu v Orebiću na Pelješcu so aretirali 31-letnega Slovenca, ki se je samozadovoljeval pred 7-letno deklico, poroča Dubrovački vjesnik. Kot je za medije potrdil preiskovalni sodnik iz Dubrovnika Pero Miloglav, je deklica Poljakinja, ki je bila na počitnicah v kampu s starši, Slovenec pa je tja prišel z delom svoje družine.

Fotografija je simbolična. Foto: Facebook Avtokampi.si

Portal poroča, da gre za 31-letnega Slovenca, kuharja, doma iz Domžal, ki mu je preiskovalni sodnik po aretaciji odredil 30-dnevni pripor, zaradi ponovitvene nevarnosti in možnosti pobega. Po podatkih iz sodnega spisa je bil namreč 31-letnik v Sloveniji že pravnomočno obsojen zaradi istovrstnega kaznivega dejanja in je tudi prestal eno leto in šest mesecev zaporne kazni.

Po neuradnem poročanju portala je Slovenec sledil 7-letni Poljakinji v sanitarije kampa, tam pa pred njo masturbiral, kar je opazila dekličina mati in ga prijavila policiji. Po aretaciji je bil Slovenec priveden v Dubrovnik. Člani njegove družine pa naj bi v času zaslišanja v preiskovalnem postopku poskušali fizično obračunati z enim od članov dekličine družine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  05 .07. 2023 ob  18: 05
10
Ta zagotovo sedi vsako nedeljo pri maši v prvi vrsti.
alfa |  05 .07. 2023 ob  16: 21
18
tića na čok in mu ga odsekat in kateter vstavit