V IZOLO PRIHAJA OBRAMBNI MINISTER: Z Erjavcem tudi o izgradnji novega gasilskega doma

Izola

Danes se bo na delovnem obisku v Izoli mudil slovenski obrambni minister Karl Erjavec. Z županom Danilom Markočičem se bosta pogovarjala o nekaterih lokalnih temah, povezanih z zagotavljanjem varnosti.

Kot so napovedali v Občini Izola, bosta župan in obrambni minister danes govorila o vzpostavitvi Dnevno-varstvenega centra za starejše in Centra za dementne, izgradnji novega gasilskega doma, ki bi vključeval tudi sedež gasilske zveze Izola in prostore, potrebne za zaščito in reševanje v občini Izola ter ideji o srednjeevropskem parku za urjenje struktur civilne zaščite, predvsem s programom, vezanim na vodne aktivnosti.

Po zaključenem srečanju z ministrom bo predvidoma ob 15.15 sledila kratka novinarska konferenca v prostorih Komunale Izola, ki je na lokaciji bodočega gasilskega doma in centra za zaščito in reševanje v občini Izola.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  15 .03. 2019 ob  13: 57
PiPi | 15 .03. 2019 ob 13: 36 Krade se ne vsepovsod. Sedanje vodstvo ne krade. V MSi ju se je kradlo , saj so ga zato razpustili. Ce ti , vedoc te informacije, predlagas, da se ga ustanovi si tudi ti en ladro pac. Glede legla droge, pa res streljas v prazno. Pejdi raje k Ribarjem malo pogledat...
PiPi |  15 .03. 2019 ob  13: 36
Krade se na povsod, lep primer tega je KIŠD. Z vsakim vodstvom je baje hujše, leglo drog.
Drek |  15 .03. 2019 ob  11: 50
V mladinskem svetu se je zmeraj kradlo, zato je bil ustanovljen, zato je bil razpuscen. Ne rabimo take valilnice politicnih podmladkov.
PiPi |  15 .03. 2019 ob  08: 56
Mladi bi se morali z njim sestati in pogovoriti o prostorih MO, ki bi lahko bili potencialni za mladinski svet, ideja ni nova.
Združiti bi se morali klubi za mlade v Izoli.