V IZOLI TATOVI IZROPALI KLET: V Črnem Kalu prečesali hišo

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper (PU Koper) so v zadnjih 24 urah intervenirali v 71 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 185 klicev. Med drugim so tatovi z kleti v Izoli ukradli dva para smuči, dvojne pancerje, komplet štirih palic za ribolov s priključki in druge predmete. Lastnik je oškodovan za 800 evrov. V Črnem Kalu pa so vlomili v hišo in jo pregledali, odnesli pa nič.

Policisti PU Koper so obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali pet vlomov in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Poleg tega so obravnavali 131 nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi in kraje

V Podgorju so ukradli odpadno železo, in sicer 2.000 kosov podložnih plošč, vrednih 3.000 evrov.

Nekdo je poskušal vlomiti v hišo v Pivki, vendar je iz neznanega razloga odstopil od dejanja.

Popoldan je nekdo vlomil v hišo v vasi Dane pri Sežani. Pregledal je prostore, zatem pa odnesel več kosov zlatnine.

Vožnja pod vplivom droge

Ponoči so v Kopru ustavili 38-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bil hitri test za drogo pozitiven na kanabis. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalni prehodi

Dopoldan so v Šembijah ustavili kombi VW transporter, hrvaške registracije. Vozil ga je 32-letni državljan Hrvaške, sopotnik je bil 33-letni državljan Kosova, v vozilu pa je bilo še sedem državljanov Iraka, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija