V IZOLI MOTORIST BEŽAL PRED POLICISTI: Pod vplivom mamil in brez izpita zdrsnil ter padel

Kronika

Sinoči ob 23.07 so policisti v Izoli ustavljali motorista s kratkimi zvočnimi signali in modrimi lučmi, ki je bežal. Zapeljali so se za njim proti Kopru in nato naprej proti Tribanu, kjer je motorist zapeljal s ceste ter na mokri travi zdrsnil in padel. Izkazalo se je, da gre za 53-letnika, ki so mu v postopku zasegli manjšo količino mamil. Opravljen hitri test na mamila pa je bil pozitiven na benzodiazepine. Strokoni pregled je odklonil. Ker ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu motor zasegli. Izdali so mu plačilni nalog v skupnem znesku 3.600 evrov. Čaka ga kazenska ovadba.

Včeraj ob 7.55 je na Kidričevi ulici, v Kopru, 30-letni voznik avtomobila, zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v 44-letnega kolesarja. Povzročitelju nesreče so policisti napisali plačilni nalog.

Ob 12.50 so pri Prestranku ustavili 34-letnega domačina, ki mu je prenehala veljavnost vozniškega dovoljenja. Vozilo, ki ni bilo tehnično brezhibno, so mu zasegli. Čaka ga obdolžilni predlog. Zoper lastnico vozilo bodo uvedli hitri postopek.

Ob 21.45 je v Gornih Ležečah padlo drevo na cesto v trentuku, ko se je v smeri proti Divači mimo pripeljal z avtomobilom 37-letnik. Drevo je padlo na pokrov motorja vozila in ga poškodovalo do te mere, da ni več vozno. 37-letnik je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,60 mg/l alkohola. Izdali so mu plačilni nalog.

Na uvozu na počivališče Studenec, v smeri proti Ljubljani, je sinoči ob 23.30 stalo vozilo. Policisti so ugotovili, da je 66-letnik počival na zadnjem sedežu. Alkotest mu je pokazal 0,80 mg/l alkohola. Odrejeno mu je bilo pridržanje, čaka ga obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija