V IZOLI LAHKO TURISTIČNE BONE KORISTITE TUDI ZA ISKANJE LJUBEZNI: 8 moških in 8 žensk v stilu resničnostnega šova

Izola

Ste pomislili, da bi lahko s turističnimi boni, ki jih je vlada v lanskem in letošnjem letu podelila vsem prebivalcem Slovenije, našli ljubezen? Čeprav se sliši še tako nenavadno, lahko vavčer dejansko unovčite tudi za "zmenkarije". In to v Izoli.

Vlada je lanske turistične bone namenila za dopustovanje, natančneje za plačilo namestitev, medtem ko je koriščenje letošnjih razširila na več dejavnosti, tako si z njimi lahko denimo plačate večerjo ali masažo. V Izoli pa vam ponujajo prav posebno možnost za koriščenje vavčerjev.

V Art Rock rezidenci so prišli na idejo 3-dnevnega dopustniškega paketa, imenovanega Zmenkarije. Covid ukrepi namreč že kar nekaj časa krojijo naša življenja, zato je težko, če ne skoraj nemogoče, koga spoznati in se z njim varno srečati, menijo organizatorji. Zato so si zamislili oddih, v sklopu katerega bodo samski udeleženci spoznali druge samske ljudi in se z njimi povezali. "Prišli boste sami, odšli pa mogoče s sorodno dušo," so zapisali.

Število sodelujočih je omejeno na osem moških in osem žensk. "Vse bo delovalo v stilu resničnostnega šova," še pravijo organizatorji.

Prve Zmenkarije bodo potekale med 11. in 13. oktobrom, druge pa od 13. do 15. oktobra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  07 .10. 2021 ob  21: 18
a tudi v svinger klubu se lahko koristijo?