V IZOLI BODO ZATIRALI ŠKODLJIVCE: Na javnem kanalizacijskem omrežju bodo opravili dezinsekcijo

Izola

V naslednjem tednu, med 15. in 19. aprilom, se bo na območju občine Izola izvajala dezinsekcija javnega kanalizacijskega omrežja. Po naročilu Komunale Izola bo dezinsekcijo izvajal Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Enota Koper, so sporočili iz Komunale Izola.

Dezinsekcija, s katero se učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti, kot so na primer ščurki, ki se zadržujejo v kanalizacijskih vodih, se bo izvajala z obrizgavanjem jaškov ter toplim zamegljevanjem jaškov in cevi javne kanalizacije. 

Da bi dosegli čim večji učinek dezinsekcije, na izolski komunali priporočajo občanom, da poskrbijo tudi za dezinsekcijo internih kanalizacijskih omrežij in priključkov iz stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov v zasebni lasti kot tudi večstanovanjskih objektov. Storitev lahko naročijo neposredno pri Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano, na telefonu 041 623 299 ali pri katerem od ostalih pooblaščenih izvajalcev dezinsekcije.

V kolikor vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo dezinsekcije, bo termin izvedbe spremenjen, kar bodo tudi pravočasno sporočili. Za morebitne dodatne informacije so dosegljivi na telefon 05 66 34 950 ali 05 66 34 935, so še sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  11 .04. 2019 ob  14: 21
Škodljivci. Težko verjamem, da so vsi v kanalizaciji.