V IZOLI AVTO ZADEL OTROKA IN POBEGNIL: Cesto je prečkal skupaj z očetom

Kronika

V četrtek ob 15.14 je v Izoli voznik osebnega avtomobila Hyundai pospešeno zapeljal na prehod za pešce, kjer je trčil v nogo otroka, ki je prečkal cesto z očetom, zatem pa pobegnil. Ukrep sledi glede na dokončne ugotovitve, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Vse fotografije so simbolične.

Kraja mopeda in zaseg motorja

V Kopru so domačinu ukradli moped znamke Yamaha, tip yq50, reg. št. KP1V-J5, parkiran pred srednjo šolo v Kopru na Martinčevem trgu. Moped je vreden 1500 evrov. V Dekanih pa so v četrtek dopoldan policisti 22-letniku zasegli motor Gilera Runner, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Voznik mopeda se z alkotestom ni strinjal

V četrtek ob 11. uri so policisti v Piranu ustavili 49-letnega voznika mopeda znamke Piaggio, tip Zip 50. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,50 mg/l. Ker se voznik z rezultatom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled, ki ga je opravil v izolski bolnišnici. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi mu plačilni nalog in ukrep po znanih rezultatih strokovnega pregleda.

V Divači s purpenom poškodovali bankomat

Danes ob 8.12 so koprske policiste obvestili iz banke v Divači, da je poškodovan njihov bankomat. Kriminalisti so z ogledom kraja ugotovili, da je v reži za kartice in položnice nekdo našprical purpen in s tem poškodoval bankomat. Policisti in kriminalisti intenzivno zbirajo informacije o dogajanju.

Ilegalne migracije in čezmejno zasledovanje

Na območju PU Koper so policisti od četrtka od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali štiri ilegalne migrante, in sicer na PP Ilirska Bistrica tri državljane Albanije ter na PP Kozina enega državljana Pakistana.

Po sredinem 'filmskem' čezmejnem zasledovanju vozila Fiat doblo od Ilirske Bistrice preko Škofij do Milj (Italija) so italijanski varnostni organi vrnili koprskim policistom 14 državljanov Eritreje ter enega državljana Pakistana.

Na Koprskem v zadnjih 24 urah prejeli 147 klicev na 113

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 147 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v osmih primerih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Danjel |  04 .09. 2020 ob  15: 13
in kaj čakajo na kamere? aja sej majo unega kapsa D.Z. , bo že robocop rešil stiuacijo... Če v Izoli ni kamer, vam kakšna rotela manjka v glavi, kaj se še ni zgodilo v izoli povejte mi? Vse možno