V HUDI NESREČI NA OTOKU KRK UMRLA SLOVENKA: Okoliščine policisti še preiskujejo (FOTO)

Kronika

Do tragične prometne nesreče je prišlo danes okoli 13.30 blizu kraja Njivice na otoku Krku. Slovenska voznica je za zdaj še iz neznanega razloga zapeljala na nasprotni vozni pas, kjer se je pripeljal tovornjak komunalnega podjetja Ponikve eko otok Krk.

Prišlo je do čelnega trčenja, slovenska voznica pa je na kraju umrla. Voznik tovornjaka ni bil poškodovan.

Cesta je bila popoldne več ur zaprta.

Po poročanju hrvaških medijev je bila slovenska voznica sama v vozilu. Policija okoliščine tragične nesreče še preiskuje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  11 .08. 2022 ob  18: 07
-1
Ni vedno krivo cepljenje, to je res. Vendar stevilke ne lazejo. Porast rakavih obolenj 5000%. Smrti med sportniki z 10 na leto na 500 . Utopitve, spontani splavi v Angliji 85% zensk. Neplodnost. Miokarditis, perikarditis, tromboze, infarkti, mozganske kapi, vse to odkar co cepili veliko vecino populacije. In ljudje si se vedno zatiskajo oci, ker jim je tezko priznati, da si jih nategnili. In se vedno verjamejo, da vlade delajo v njihovo korist ter slepo verjamejo podkupljenim medijem. A resnica prihaja na dan. Na zalost prepozno.
manemebasat |  11 .08. 2022 ob  13: 09
-2
Ocitno ljudje se kar naprej z glavo v riti
Alozi |  10 .08. 2022 ob  22: 26
13
Iz neznanega razloga je lahko štrkanje po telefonu al radiju, pisanje smsov, iskanje nevem česa v torbici al po avtu... mimogrede in zelo hitro se zgodi nesreča na žalost... Niso vedno krivi vesoljci... In cepljenje
manemebasat |  10 .08. 2022 ob  18: 58
-7
Takih nesrec je po svetu vedno vec. “is neznanega razloga”. Iznenaditis, posledica cepljenja. Ravno tako utopitve, ki jih je bistveno vec kot v preteklosti. Miokarditis, perikarditis, spontani splavi, rak, kapi, tromboze, to je samo vrh iceberga. A mediji molcijo. Sramota!