V HRPELJAH ODVZEL PREDNOST MOPEDISTU: Poškodovanega mladoletnika prepeljali v izolsko bolnišnico (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 15.50 je prišlo do prometne nesreče v Hrpeljah, kjer je 49-letni voznik avtomobila odvzel prednost mladoletnemu mopedistu. Ta je po trčenju padel in se poškodoval, prepeljan je bil v izolsko bolnišnico, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

Prometna nesreča z udeležbo mladoletnika v Hrpeljah. Foto: PGD Materija

Ko bodo znane vse okoliščine nesreče in poškodbe, ki jih je utrpel mladoletnik, bodo policisti zoper povzročitelja nesreče ustrezno ukrepali.

Včeraj ob 13.56 je prišlo do nesreče v Strunjanu, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti padel 58-letni mopedist. Pri padcu se je lažje poškodoval in je bil prepeljan v izolsko bolnišnico.

Brez vozniške, z ukradenimi registrskimi tablicami in pijan za volanom

Ob 3.08 so policisti v Luciji ustavili 30-letnega voznika avtomobila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, alkotest pa mu je pokazal 0,84 mg/l. Na vozilu sta bili nameščeni ukradeni registrski tablici, zato so mu Renault clio zasegli. Voznika časa obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške, kazenska ovadba na državno tožilstvo in plačilni nalog.

Ker se je med policijskim postopkom 30-letna sopotnica vedla nedostojno do organov pregona, so ji izdali plačilni nalog.

Nevarno odkritje med gradnjo kanalizacije

V Novokračinah so delavci včeraj med gradnjo kanalizacije naleteli na štiri minometne mine iz časa druge svetovne vojne. Nevarne predmete so prevzeli člani civilne zaščite.

Vlom v Sežani

V noči na ponedeljek je neznanec vlomil v poslovne prostore podjetja v Sežani, kjer je ukradel 1.000 evrov gotovine.

Hud prepir v Seči

Včeraj ob 12.44 so piranske policiste poklicali na pomoč v Sečo, kjer sta se grdo sprla partnerja. Zaradi kršitve javnega reda in miru so 34-letniku izdali plačilni nalog.

114 prijetih ilegalnih prebežnikov v enem dnevu

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 67 nujnih primerih, na številko 113 so prejeli 219 klicev.

Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. Obravnavali so pet tatvin, dva vloma in eno poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali enkrat.

V zadnjih 24 urah so zaradi nedovoljenega prehoda meje obravnavali 114 ljudi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija