V GROZLJIVI NESREČI UMRLA TROJICA, MED NJIMI SLOVENEC: Je bila v avtu, ki je zgrmel v Muro, še četrta oseba? (FOTO)

Kronika

Huda prometna nesreča se je včeraj pripetila v avstrijskem Gradcu. Osebni avtomobil, v katerem sta bila poleg voznika še dva sopotnika, je zgrmel z mostu Puntigamer v reko Muro. V nesreči je umrl tudi 23-letni Slovenec.

Gasilci in policisti so bili o hudi nesreči obveščeni včeraj ob 2.46. V avtomobilu sta bila 22-letnik in 27-letnik, oba državljana BiH, ter 23-letni Slovenec. Vozilo je zapeljalo reko med ograjo na mostu in pregrado, z njim pa je v mrzli vodi končala tudi trojica, je poročal portal meinbezirk.at. 

Na kraju so posredovali gasilci, reševalci iz rek in potapljači, ki so poskušali mladeniče rešiti iz vozila, a je bilo to zaradi močnega rečnega toka in lege vozila nemogoče. Avtomobil so iz vode dvignili šele z dvigalom.

Kot je povedal vodja graške poklicne enote Philipp Goldner, so potem, ko so včeraj zjutraj našli tretje truplo, posumuli da bi lahko bila v vozilu še četrta oseba. Kraj nesreče so zato podrobno preiskali, vendar drugih oseb niso našli. Preiskava nesreče še poteka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija