V ENEM SAMEM DNEVU 37 ILEGALNIH PREBEŽNIKOV: Med njimi tudi državljana Avstrije in Poljske

Kronika

Na območju PU Koper so policisti od srede do danes obravnavali 37 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Med njimi sta bila tudi državljana Avstrije in Poljske.

22 oseb so obravnavali policisti PP Ilirska Bistrica, sedem PP Kozina, tri PP Koper, dva PP Postojna, dva PP Sežana in enega policijska postaja za izravnalne ukrepe. Tri osebe so zaprosile za mednarodno zaščito, ostale bodo vrnili po opravljenih postopkih hrvaškim varnostnim organom. Med njimi je 15 državljanov Turčije, devet Pakistancev, pet Afganistancev, dva Alžirca, Tunizijec, državljan Malija, Albanec, državljan Kosova, državljan Avstrije in državljan Poljske.

Nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje

Včeraj ob 13.43 se je med Bitnjo in Ribnico zgodila prometna nesreča. 67-letni voznik osebnega avtomobila je vozil v koloni kot tretji voznik. Voznika dveh vozil pred njim sta zaradi večjega kamna na cesti zavrla in se varno zaustavila, tretji pa je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj stoječe vozilo, to pa zatem v vozilo pred sabo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. V nesreči se je tudi lažje poškodoval.

Okradli koprskega natakarja

Ponoči je v enem od koprskih lokalov mlad fant natakarju z mize ukradel denarnico, v kateri je bilo nekaj gotovine.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  31 .05. 2019 ob  12: 29
ilegalno naj postane legalno pa bo mir