V EKSPLOZIJI HUDO POŠKODOVAN NEKDANJI MINISTER: Nesreča se je zgodila na njegovem domu (FOTO)

Kronika

V nedeljski eksploziji na območju Grosuplja je bil hudo poškodovan nekdanji minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš, danes poročajo mediji. Po navedbah se je nesreča zgodila na njegovem domu, ko je popravljal motor.

Gjerkešu so prvo pomoč nudili reševalci Zdravstvenega doma Ivančna Gorica in reševalci reševalne postaje UKC Ljubljana. Prepeljali so ga v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Dobil naj bi hude opekline in je v umetni komi.

????INTERVENCIJA???? Včeraj 1.5.2022 smo v naselju Ponova vas posredovali na intervenciji. Požar se je zaradi eksplozije v...

Objavil/a PGD Šmarje Sap dne Ponedeljek, 02. maj 2022

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da se je požar, ki se je razvil po eksploziji, razširil tudi na zunanji del hiše. Vzrok še ni znan, sumijo pa, da je prišlo do vnetja neznane hlapljive snovi.

BONUS VIDEO: Koper že vrsto let predstavljata in upodabljata kozici. Ti pa sta pred kratkim dobili tudi ime.

Henrik Gjerkeš

Gjerkeš je bil minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj med letoma 2009 in 2011, leta 2010 je bil krajši čas tudi minister za kmetijstvo.

???? Včeraj popoldne je v Ponovi vasi prišlo do eksplozije ???? in požara v stanovanjski hiši. Ob našem prihodu je ogenj ????...

Objavil/a PGD GROSUPLJE dne Ponedeljek, 02. maj 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija