V CENTRU VODNIH ŠPORTOV NADGRADILI PONUDBO: V Žusterni pričakujejo rekordno število obiskovalcev

Koper

Center vodnih športov in aktivnosti Active Koper v Žusterni so včeraj odprli v nadgrajeni obliki. Do konca avgusta bo deloval vsak dan v tednu med 8. in 20. uro, so sporočili s koprske mestne občine.

Jet surf, efoil in wake deske, napihljive vlečne banane, električni mopedi in skiroji ter tečaji smučanja in deskanja na vodi so letošnje novosti parka, ki ga je nadgradila Mestna občina Koper skupaj s Športno zvezo Koper in številnimi ponudniki.

"Ker je zanimanja za aktivnosti na prostem vedno več, smo želeli ponudbo še nadgraditi. Tiste vsebine, ki smo jih ponujali že v prejšnjih letih, smo okrepili, dodali smo še nekaj novih," so v sporočilu za javnost povzeli besede Gorana Sambta iz Športne zveze Koper, ki je sicer nosilec projekta.

Tako kot v prejšnjih letih imajo obiskovalci letos možnost izposoje številnih vozil in plovil. Prav tako se lahko udeležijo različnih tečajev, kolesarskih izletov, prevozov z motornimi čolni, otroških delavnic, aerobike in fitnesa.

Epidemija covida-19 sicer ni vplivala na število obiskovalcev parka, spremenila se je zgolj struktura turistov, saj je bilo manj tujih in več domačih obiskovalcev. Park je lansko poletje obiskalo 5000 uporabnikov, so še navedli na koprski mestni občini.

Zaradi turističnih bonov letos pričakujejo rekordno število obiskovalcev. "Skušali se bomo povezati z različnimi turističnimi ponudniki in tako poskrbeti za dodatne vsebine," je dodal Sambt.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija