V ČASU POLICIJSKE URE JE BIL ZADET ZA VOLANOM: Prepovedali so mu vožnjo in vzeli vozniško dovoljenje

Kronika

Sinoči ob 22.30 so policisti v Postojni ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila iz Idrije. Hitri test je bil pozitiven na amfetamine, odredili so mu strokovni pregled, prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu odvzeli vozniško dovoljenje. Tako vozniku kot sopotniku sta bila izdana plačilna naloga zaradi kršitev zakona o nalezljivih boleznih.

Fotografije so simbolične.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 143 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, en poskus vloma in nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

Včeraj ob 9.40 je v Piranu s kolesom padel 65-letni Koprčan. Zaradi prevelike hitrosti je izgubil oblast nad kolesom in padel na levi bok, pri tem se je lažje poškodoval. Ob 12. uri je v Kopru padel 21-letni motorist, ki se je pri tem prav tako lažje poškodoval.

Koprski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in nasilnemu moškemu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Popoldan so v Babičih ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ima veljaven ukrep prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Popoldan so policisti dobili podatek, da je v Dekanih iz tovornega vozila skočilo več oseb, ki so stekle v gozd. Policisti so prijeli dva državljana Afganistana in dva državljana Pakistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija